Tapahtumat > työpaja > Romusta ruusuksi - vanhan lyhdyn uusi elämä
Romusta ruusuksi - vanhan lyhdyn uusi elämä

Kuvaa ei saatavilla

29.05.2024

|

klo 17:00 - 20:00

Romusta ruusuksi - vanhan lyhdyn uusi elämä

työpaja 35,0 €

Romusta ruusuksi - vanhan lyhdyn sisustaminen .

Tule antamaan käytöstä poistetulle lyhdylle uusi elämä!

Illan aikana pääset sisustamaan vanhan, parhaat päivänsä nähneen lyhdyn, kokonaan uuteen uskoon. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja luo oma, keväinen satumaailmasi.

Lyhdyn voit sisustaa omien mieltymystesi mukaan. Työpajassa käytämme pääosin kierrätys- ja luonnonmateriaaleja ja saat opastusta niiden käytöstä. Illan aikana voit myös halutessasi askarrella yksinkertaisia miniatyyriesineitä lyhtyyn.

Mikäli sinulla on oma ihanuus eli lyhty, jonka haluat uudistaa, voit ottaa sen mukaan, mutta lyhdyn saat halutessasi myös paikan päältä.
Työpajan hinta sisältää materiaalit, kupposen kuumaa ja pientä purtavaa.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta työpaja ei sovellu alle 10 -vuotiaille.

Työpajan ohjaajana toimii Virve Minityksestä (Instagram: Minitekosia ja M1n1tys ja Facebook: Minitys)

Ilmoittaudu mukaan työpajaan viimeistään 28.5. sähköpostilla [email protected] tai [email protected]

Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä sähköpostimme kautta! (Kuittaamme ilmoittautumiset)

Uusimmat tapahtumat

Lasten ja nuorten työpajat -korttikuva

Työpaja

Lasten Ja Nuorten Työpajat

Heinäkuussa järjestämme 8-17-vuotiaille lapsille ja nuorille työpajoja, joissa päästetään luovuus valloilleen ja vietetään kivaa yhdessä! Mitään ei tarvitse osata etukäteen, opetellaan yhdessä. Työpajat ovat Helmiälän verstaalla tiistaisin klo 9.30-12 ja 13-15.30 .Voitte siis valita kumpi päivän ajoista soveltuu teille parhaiten. Työpajan kesto on 2,5h ja hintaan sisältyy ohjaus, materiaalit sekä pieni välipala. Yhden työpajan hinta 25e ja se maksetaan työpajaan tullessa. Työpajojen teemat.. 9.7 Tehdään erilaisia massoja hyödyntäen pieniä ruokia esim. nukkekotiin tai schleicheille. 16.7 Tehdään avaimenperiä erilaisia tekniikoita käyttäen. 23.7 Korupaja, voit tehdä vapaavalintaisesti rannekoruja tai kaulakoruja. Korut tehdään massaa tai helmiä käyttäen. 30.7 Korvispaja, voit tulla tekemään korviksia itselle tai lahjaksi. On myös mahdollista tehdä korviksia jotka eivät vaadi reikiä korvissa, vaan toimivat "nipsulla". Korviksiin voit käyttää helmiä tai tehdä massasta. Työpajojen ohjaajina toimivat Helmiälän Minna&Pia. Ilmoittautumiset aina kyseistä työpajaa edeltävään päivään mennessä sähköpostitse [email protected]. Imoittautuessa on hyvä mainita osallistuvan lapsen/nuoren nimi ja ikä, näin osaamme ottaa huomioon kaikki työpajaan osallistujat iästä riippumatta.

"Taikametsän uumenissa" -korttikuva

Taidenäyttely

"Taikametsän Uumenissa"

Helmiälän Verstaalla esillä Lilli Rautavaaran maalauksia heinäkuun loppuun. Tervetuloa katsomaan! Näyttely on ilmainen ja avoinna Helmiälä puodin aukioloaikoihin.

oletuskuva tapahtumalle

Työpaja

Hyvän Olon Villiyrtit Iholla

Hyvän olon villiyrtit iholla Puutarha ja metsä ovat pullollaan ravintorikasta ja kehoa hoitavaa vihreää kultaa, jota voit hyödyntää koko kesän! Tartu tilaisuuteen ja tule ottamaan kauden villiyrtit haltuun sekä kuulemaan, kuinka voit hyödyntää villiyrttejä kauneuden hoidossa. Illan aikana tunnistamme ja keräämme alkukesän villiyrttejä. Voit valmistaa kotiin viemisiksi esim. ihokuorinnan ja naamion tai jalkakylpysuolan. Saat myös reseptivinkkejä sekä tietoa villiyrttien vaikutuksista myös ravintona ja rohtona. Työpajan aikana pääset myös maistamaan villiyrteistä valmistettua tarjottavaa, sekä nauttimaan kupposen kuumaa. Villiyrttien maailmaan sinut johdattavat Rouvat Ruusu & Rosmariini: Riikka Kekäläinen-Alkio, fytoterapeutti ja luontaishoitaja Riittamaija Kuusela-Rantanen, hieroja ja jäsenkorjaaja Ilmoittautumiset sähköpostitse 1.6 mennessä osoitteeseen [email protected]