Tapahtumat > työpaja > Hyvän olon villiyrtit iholla
Hyvän olon villiyrtit iholla

Kuvaa ei saatavilla

05.06.2024

|

klo 17:00 - 20:00

Hyvän olon villiyrtit iholla

työpaja 40,0 €

Hyvän olon villiyrtit iholla

Puutarha ja metsä ovat pullollaan ravintorikasta ja kehoa hoitavaa vihreää kultaa, jota voit
hyödyntää koko kesän! Tartu tilaisuuteen ja tule ottamaan kauden villiyrtit haltuun sekä
kuulemaan, kuinka voit hyödyntää villiyrttejä kauneuden hoidossa.
Illan aikana tunnistamme ja keräämme alkukesän villiyrttejä.

Voit valmistaa kotiin viemisiksi esim.
ihokuorinnan ja naamion tai jalkakylpysuolan.

Saat myös reseptivinkkejä sekä tietoa villiyrttien
vaikutuksista myös ravintona ja rohtona.

Työpajan aikana pääset myös maistamaan villiyrteistä valmistettua tarjottavaa, sekä nauttimaan kupposen kuumaa.

Villiyrttien maailmaan sinut johdattavat Rouvat Ruusu & Rosmariini:
Riikka Kekäläinen-Alkio, fytoterapeutti ja luontaishoitaja
Riittamaija Kuusela-Rantanen, hieroja ja jäsenkorjaaja

Ilmoittautumiset sähköpostitse 1.6 mennessä osoitteeseen [email protected]

Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä sähköpostimme kautta! (Kuittaamme ilmoittautumiset)

Uusimmat tapahtumat

Lasten ja nuorten työpajat -korttikuva

Työpaja

Lasten Ja Nuorten Työpajat

Heinäkuussa järjestämme 8-17-vuotiaille lapsille ja nuorille työpajoja, joissa päästetään luovuus valloilleen ja vietetään kivaa yhdessä! Mitään ei tarvitse osata etukäteen, opetellaan yhdessä. Työpajat ovat Helmiälän verstaalla tiistaisin klo 9.30-12 ja 13-15.30 .Voitte siis valita kumpi päivän ajoista soveltuu teille parhaiten. Työpajan kesto on 2,5h ja hintaan sisältyy ohjaus, materiaalit sekä pieni välipala. Yhden työpajan hinta 25e ja se maksetaan työpajaan tullessa. Työpajojen teemat.. 9.7 Tehdään erilaisia massoja hyödyntäen pieniä ruokia esim. nukkekotiin tai schleicheille. 16.7 Tehdään avaimenperiä erilaisia tekniikoita käyttäen. 23.7 Korupaja, voit tehdä vapaavalintaisesti rannekoruja tai kaulakoruja. Korut tehdään massaa tai helmiä käyttäen. 30.7 Korvispaja, voit tulla tekemään korviksia itselle tai lahjaksi. On myös mahdollista tehdä korviksia jotka eivät vaadi reikiä korvissa, vaan toimivat "nipsulla". Korviksiin voit käyttää helmiä tai tehdä massasta. Työpajojen ohjaajina toimivat Helmiälän Minna&Pia. Ilmoittautumiset aina kyseistä työpajaa edeltävään päivään mennessä sähköpostitse [email protected]. Imoittautuessa on hyvä mainita osallistuvan lapsen/nuoren nimi ja ikä, näin osaamme ottaa huomioon kaikki työpajaan osallistujat iästä riippumatta.

"Taikametsän uumenissa" -korttikuva

Taidenäyttely

"Taikametsän Uumenissa"

Helmiälän Verstaalla esillä Lilli Rautavaaran maalauksia heinäkuun loppuun. Tervetuloa katsomaan! Näyttely on ilmainen ja avoinna Helmiälä puodin aukioloaikoihin.

oletuskuva tapahtumalle

Työpaja

Hyvän Olon Villiyrtit Iholla

Hyvän olon villiyrtit iholla Puutarha ja metsä ovat pullollaan ravintorikasta ja kehoa hoitavaa vihreää kultaa, jota voit hyödyntää koko kesän! Tartu tilaisuuteen ja tule ottamaan kauden villiyrtit haltuun sekä kuulemaan, kuinka voit hyödyntää villiyrttejä kauneuden hoidossa. Illan aikana tunnistamme ja keräämme alkukesän villiyrttejä. Voit valmistaa kotiin viemisiksi esim. ihokuorinnan ja naamion tai jalkakylpysuolan. Saat myös reseptivinkkejä sekä tietoa villiyrttien vaikutuksista myös ravintona ja rohtona. Työpajan aikana pääset myös maistamaan villiyrteistä valmistettua tarjottavaa, sekä nauttimaan kupposen kuumaa. Villiyrttien maailmaan sinut johdattavat Rouvat Ruusu & Rosmariini: Riikka Kekäläinen-Alkio, fytoterapeutti ja luontaishoitaja Riittamaija Kuusela-Rantanen, hieroja ja jäsenkorjaaja Ilmoittautumiset sähköpostitse 1.6 mennessä osoitteeseen [email protected]